درباره ما

• با توجه به اهمیت روز افزون حمایت از حقوق مالکیت فکری و به­ منظور حفظ و صیانت از دستاوردهای علمی و پژوهشی افراد و سازمان ها ، مراکز مالکیت فکری در پارک های علم و فناوری­، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی تأسیس گردیدند.
  • پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی از سال ۱۳92، به ­عنوان مرجع رسمی داوری ثبت اختراعات حوزه علوم و فناوری ­های ورزشی با مرکز مالکیت معنوی وابسته به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همکاری و فعالیت خود را آغاز نموده و تاکنون بالغ بر 600 اظهارنامه اختراع در پژوهشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته است.
  • پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در زمینه مالکیت فکری و به­ طور خاص مشاوره و اجرای موضوعات مرتبط با ثبت اختراع ورزشی، اقدام به راه اندازی "کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی" ذیل معاونت فناوری خود نموده است.
  • کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی خود را موظف می­ داند تا ضمن مدیریت فرآیندها و تدوین دستورالعمل هایی به منظور ارتقای سطح ارزیابی­ اظهارنامه­ های اختراع، نسبت به ارائه مشاوره، آموزش و توانمندسازی اساتید، دانشجویان و مخترعان حوزه ورزش اقدام نماید.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 66988259-66955762 داخلی 104 و 107 تماس حاصل نمایند.